Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under april 2022

Av Pink Ozzy - 11 april 2022 11:09

Den största fördelen med Facebook är att man han blockera dr nan inte vill ha med att göra.
Det finns så många fåntrattar därute så man undrar ibland. Lägger man in ett inlägg eller kommentar finns det oftast nån idiot som ska göra sig lustig över någon kommentar. I varjecfall tycker de själva att de är lustiga. Eller så kommer nåt argsint fruntimmer och kommenterar med , "jaså, typiskt, du är kvinnohatare." . Detta när hag inte ens har läst namnet på personen ellervtagit reda på om det är man eller kvinna. Och det blir bara värre. Tidigare var det flummiga typer utan profilbild och troligen falskt namn. Men nu är det chefer, lärare, läkare mm som också blandar sig i dialoger så man undrar om de t o m fejkat sitt yrke.
MEN, när det kommer till personangrepp har jag en fantastisk liten knapp som heter "blockera". På så vis nyligen jag enkelt av med dom för tid och evighet.

Av Pink Ozzy - 11 april 2022 10:22

Lag Edin är världsmästare för fjärde gången på rad. Dessutom har de ett OS-guld. Taktik och en enorm skicklighet med stenarna gjorde dom till mästare igen. När det stod 0-3 efter 2 omgångar såg det dock mörkt ut. Men sakta kämpade dom sig in i matchen.
Jag skulle så gärna vilja slå några stenar för att se hur svårt det är, men jag förstår ändå att det är otroligt svårt. Detta gör Lag Edin till det bästa laget någonsin.
Grattis killar.

#lagedin #sverige #curling #världsmästare #2022 #bestever #NiklasEdin

Av Pink Ozzy - 9 april 2022 21:09

Liberalerna har äntligen bytt partiledare. Nu väntar jag bara på att Miljöpartiet byter ut sina 2 mot 1 partiledare. Det där fjantet med att ha 2 språkrör får de lägga av med om de ska vara kvar efter nästa val. Så nu är det Miljöpartiets problem om de ska hålla fast vid 2 språkrör eller 1 partiledare och kvar i riksdagen efter nästa val.

#miljöpartiet #språkrör #val #riksdagen

Av Pink Ozzy - 9 april 2022 21:02

Såg sista (?) Bondfilmen No time to die. Precis som alla andra Bondrullar är de bitvis väldigt överdrivna. En del motorcykelstunds i början är dock rätt häftiga. Det fantastiska är att det sköts över 1000 skott mot honom och han blev aldrig allvarligt skaffa. Däremot sköt han ihjäl ett stort antal av buset. Ofta med endast 1 skott från en kortpipig pistol. Men bortser man från en del missar av olika slag så är det trots allt en skaplig rulle som jag skulle vilja ge 3,5 i betyg.

#jamesbond #notimetodie

Av Pink Ozzy - 9 april 2022 20:46

Har du funderat på en sak? De flesta nya svenska serier och filmer har minst 1 drönarscen. Många filmer har betydligt fler. Så ser man en drönaren flyga runt så kan det mycket väl vara en pågående filminspelning.

Av Pink Ozzy - 8 april 2022 13:34

Återigen fick jag rätt till slut. Utan att vilja framhålla mig själv på något sätt så verkar det som fler och fler av mina profetior i denna blogg slår in. 

Senast idag så fick Nyamko Sabuni kicken. Något jag skrivit om flera gånger. OK, OK, det var en lågoddsare, men ändå. Jag gläds varje gång jag har rätt. Jag förstod faktiskt inte att man valde henne från början. En total avsaknad av utstrålning och ytterst dåliga uttalanden. Det senaste om Norge var nog droppen för partiet. OK, vänsterpartiets Nooshi Dadgostar har väl inte heller den utstrålning som en del partiledare haft genom åren, men när hon talar så lyssnar folk på ett annat sätt. Hon verkar mer påläst och vet vad hon ska säga och framförallt vad hon inte ska säga. En kunskap som Nyamko Sabuni helt saknar. 

För dom som inte följt mig så noga på bloggen kanske jag ska klart påtala att jag på intet sätt sätter ett samband med hennes hudfärg och det faktum att hon blev partiledare. Som partiledare i Sverige tycker jag att man får ha vilken hudfärg man vill. MEN, men om man är smart anammar man den svenska kulturen så att man inte gör sådana klavertramp som Sabuni lyckats med ett antal gånger.

Lycka till Johan Pehrson. Det kanske blir en Pehrsoneffekt som tar några SD-mandat. 

 

#Nyamkosabuni # sabuni  #NooshiDagostar #Liberalerna #Vänsterpartiet #JohanPehrson

Av Pink Ozzy - 7 april 2022 14:34

Var i Södertälje för en gångs skull. Orsaken var bankaffärer. Gick in i en tämligen till ytan liten bank och möttes av en stor hop imigranter. Kanske en eller två kan ha varit svenskar. Resten kom från jordens alla hörn.
Jag undrar om det är tanken att "integrera" folk genom att packa ihop dom i samma områden. De lär sig ju aldrig vår kultur eller vårt språk.
Där måste det ju ha gått kraftigt fel nånstans när det blir sådana mängder av flyktingar på samma ort.
Sen kan man ju fråga sig hur många av dom så om verkligen är i behov av skydd och hur många som bara är här för att vi har det lite bättre???

Av Pink Ozzy - 7 april 2022 14:27

Att föra krig kan göras på flera sätt. Man kan gräva ner sig i skyttevärn och kriga soldater mot soldater. Sen kan man göra det som IS, vissa afrikanska ligor och Putin gör. D v s man ger sig på civila utan undantag. Och inte bara ger sig på dom utan förgriper sig å det grövsta. När nu by efter by återtas av Ukraina så ser man också att ryska soldater druckit till sig en hel del mod i form av sprit i olika former.
Först stärkta av sprit har man våldtagit, torterat, mördat, lemläst det ukrainska folket. Dessutom har man förstört hus och egendom. Det här är inget krig, det är ett utrotningsförsök.
Nu får vi bara hoppas att FN, EU, USA, NATO, m fl vågar stå upp och ställa de skyldiga till svars. Avrättning samt att deras tillgångar konfiskeras och används för en återuppbyggnad av Ukraina.

#ryssland #putin #krig #slakt #fn #eu #usa #nato #våldtäkt #mord #tortyr #lemlästning #krigsrätt #konfiskeratillgångar

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards