Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 6 mars 2022

Av Pink Ozzy - 6 mars 2022 21:40

Ja du Natalie Neprjajeva. Du beklagar dig över alla funktionshindrade från Ryssland och Belarus som nu inte kan tävla i paralympics. Skyll er själva. Prata med dina vänner Putin och Lukashenko om det. De gjorde så att hela det ukrainska folket dör, inte får mat, blir skadade, saknar vatten, saknar sina hus. De har det mycket sämre än dina isrottsvänner, även om jag är så medmänsklig så jag också tycker synd om dom. Men som sagt, ta det med Putin och Lukashenko och säg åt dom att sluta invadera Ukraina. Och sluta gnäll, det är bara så patetiskt.

#natalieneprjajeva #paralympics #putin #lukashenko #krig #invasion

Av Pink Ozzy - 6 mars 2022 12:44

Här sitter jag i T-shirt och solar mig med en kopp kaffe. Samtidigt funderar jag över världen och hur makt och pengar gör människan elak och kapabel till vad som helst.
Sätt dig i solen, blunda och fundera. Vad är t ex kriget i Ukraina bra för? Ingenting. Bara bra för Putin så han och hans landsmän har en gemensam fiende så att blicken tas från det egna eländet. Nej, inte Putins elände. Han har stålar och mat så det räcker. Men inte folket. Många har ingen mat knga fräscha kläder fåliga bostäder mm. Det jär kriget är dock bara en mycket kortsiktig lösning. Vad ska han göra när han har tagit Ukraina? Jag tror jag går vidare tills den övriga världen fått nog och strider emot. Då har vi WWIII utanför dörren. Det här är inget kort övergående elände. Putin har fått samma virus i hjärnan som t ex Hitler hade. Han lovar ryssarna att de kommer att bli ett storryssland igen. Precis som Hitler lovade tyskarna ett stortyskland. På den tiden var Tyskland liks nerkörd som Ryssland är idag. Enda skillnaden är än så länge den att Putin inte pekat ut nån skyldig . Hitler skyllde allt på judar, zigenare, homosexuella. Vad ska Putin komma med?
Och vad kommer Kina , Nordkorea, Eritrea och Syrien göra i så fall. Det är väl hans enda vänner just nu. Undrar hur mycket västvärlden kommer att köpa av Kina om de blivit bombarderade av kommunisterna/faschisterna?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards