Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 24 mars 2022

Av Pink Ozzy - 24 mars 2022 20:51

En bra programserie har tagit sitt slut i Femman. The Island Sweden. Det bästa var att alla människor från vitt skilda bakgrunder och yrken kunde visa att man kunde hålla sams.
Hollywoodfrun Maria visar verkligen att hon är mycket bättre än vad man har försökt att framställa henne tidigare. Hon var en riktig tuffing. Alexandra Sassi är någon jag gillat länge.bhön är verkligen en teamspelare. Och Wassberg är ju bara för skön. Ingen som stressar upp honom inte. Den s k Soldoktorn var ju bra att ha med för att kolla upp skador mm. Magdalena Graf var också stark, även om hon kanske hade lite andra förutsättningar. Så även Lisa Ajax . Sen har vi kocken och "norrlänningen" som jag inte kan namnet på. Speciellt norrlänningen överraskade genom att alltid vara glad.
Nej, fler sådana program i scf Robinson och liknande program. Visar ju att man kan göra bra serier utan bråk och sånt.

#theislandsweden #kanal5 #mariamontasami #tomaswassberg #braprogram

Av Pink Ozzy - 24 mars 2022 10:36

Marilyn Manson borde egentligen inte finnas ute bland vanligt folk. Han borde sitta inne på livstid. Men det faktum att han är kändis och har råd med dyra advokater gör qtt han fortfarande är på fri fot.
Mannen är sjuk. Helt sjuk. Han har en kvinnosyn som bara den borde ge honom ett långt fängelsestraff. Dessutom har han begått ett antal brott som han ännu inte fällts för. Sadistiska brott, sexistiska brott, våldsbrott mm. Men den amerikanska lagen är ju tyvärr inte vad den borde vara. Så därför går han fortfarande fri. Lås in fanskapet och kasta bort nyckeln.
Men det som förvånar mig är dessa kvinnor som stannar hos ett sådant svin i flera år. Trots att de utsätts för både det ena och andra. Vad får dom att rymma och återvända? Varför går de inte in på närmaste polisstation eller kvinnohem för att få hjälp? Varför låter de en man utsätta dom för både det ena och andra som egentligen är förbjudet? Jag förstår det inte.

#marilynmanson #kvinnosyn #våld #spärrain

Av Pink Ozzy - 24 mars 2022 10:17

Jag börjar tro att Putin sjunger på sista versen. Det faktum att döda och skadade ryssar under senaste månaden är lika hög som under 10 års krig i Afghanistan är bara en faktor.
Sedan har vi alla dessa lögner som Putins propagandaapparat spottar ur sig. Idag öppnades t ex börsen i Ryssland i några timmar efter att ha varit stängd ett tag. Den förväntade nedgången är just nu ett pluss på cs 9 %. Anledningen är att inga utländska investerare går sälja av sina numera värdelösa aktier och det faktum att ryska staten med miljarder dollar stödköper aktier.
Men detta är bara ett sätt att lura sig själv. Förr eller senare måste börsen öppnas för alla och då kommer det att bli en total kollaps.
Den ryska underrättelsetjänsten FSB tycks ha funderingar på stt lämna Putin ensam. Flera tunga ryska politiker har också hoppat av.
Det verkar som om Putin blir mer och mer trängd från alla håll.
Han har säkert förstått att han inte kan vinna kriget och börjar därför sin krigsföring på ett vedervärdigt sätt. Han har börjat sätta in "solskensbomber" som ryssarna kallar dom. Det är bomber som förintas människan. Han har också hotat med kemiska stridsmedel och även kärnkraft. Men skulle det ske tror jag att NATO kliver in och jag är tveksam till att Kina då kommer att vara Putins vän längre.
Det enda jag kan säga är "Putin ge upp, du kan inte vinna".

#putin #ryssland #ukraina #kina #nato #kärnvapen #kemiskastridsmedel

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards