Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 12 mars 2022

Av Pink Ozzy - 12 mars 2022 19:28

Jimmie Åkesson har hållit någon form av tal. Synd bara att allt blir så fel när han öppnar munnen. Helt plötsligt är ukrainare välkomna....om EU står för kostnaden! Då måste jag fråga Åkesson om alla EU-länder ska få samma ersättning? I så fall är ju hela bidragsdelen värdelös. Det är ju vi som via skatten ger EU pengar som de då ska betala tillbaka delar av dessa igen. Verkar ju hela snurren.
Sedan beskyllde han stadsminister Andersson och sossarna för höga elpriser och dyra drivmedel. Det är ju allt bara rena lögner. Har inte Åkesson följt med i världspolitiken överhuvudtaget? Beklämmande för en partiledare.
Åkesson vill också att drivmedlen ska sänkas med minst 6 kr. Låter ju bra, men var ska dom ta pengarna ifrån? Blir det som tidigare en högre skatt för pensionärer?
Han menar också att de efter nästa val kan bygga upp landet igen. Har det hänt något jag missat? Landet ligger mycket bra till enligt oberoende källor som vet vad de talar om. Något som Jimmie Åkesson absolut inte vet.

#jimmieåkesson #åkesson #sverigedemokraterna #lögner #ukraina #flyktingar

Av Pink Ozzy - 12 mars 2022 13:33

Jag gillar de flesta idrotter även om jag inte är en vän av bedömningssporter och tävlingar där djur är inblandade. Så hästsporter och konståkning är några idrotter jag inte är någon större vän av.
Men det var inte det jag ville skriva om utan jämlikheten inom idrotten. Om vi tvex tar curling så finns det ju allt från "vuxencurlig" till rullstolscurlig och jag ser ingen skillnad i spänningen. Det är lika spännande.
Detsamma gäller dam och herrfotbollen. Lika intressant. Friidrott likaså, bara att tiden eller metrarna skiljer sig lite, men spänningsmomentet föreligger även här.
Det är egentligen bara en enda sport dom jag inte borde kallas för det den gör -damiskockey. T o m TV-pucken är mer spännande. De får ju knappt röra vid varandra. Ska de kalla det hela för ishockey ska den hs hockeyregler och inte några larviga begränsningar. Där har hockeyförbundet ett enormt jobb att fixa till.

#ishockey #ishockeyförbundet #damer #herrar #sammareglerfördsmerochherrar #spänning

Av Pink Ozzy - 12 mars 2022 13:22

Nu säger Putin att det kommer att bli vedergällning om Sverige eller Finland går med i NATO. Vem tror han att han är?
Sedan funderar han på att ta över de utländska företag som för närvarande stängt igen. Verkar jun inte vara det smartaste beslutet han har tagit. Å andra sidan har han ju inte tagit så många smarta beslut i sina dar.
Verkar som om han är ute efter att skapa fler krig än det mot Ukraina. Tyvärr.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards