Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 20 mars 2022

Av Pink Ozzy - 20 mars 2022 21:57

Nu är den över för denna gång, Farmen. En ovanligt bra Farm. Likt de senaste 2-3 åren har inte TV4 tagit med psykopater och andra idioter bara för att de tror att det blir "bra TV". Numera kan man njuta av programmet.
Var det rätt vinnare? Ja, det får man väl säga. Även om Helené var min favorit. Men man får inte glömma det arbete som Cissi faktiskt gjorde på Farmen. Hon suckade inte för något.
Så nu ser vi fram emot 2023.

#farmen #farmen2022 #helené #cissi #rättvinnare #tv4

Av Pink Ozzy - 20 mars 2022 21:42

Idag tog Mondo Duplantis 6,20 i stavhopp och fick dessutom ett VM-guld. Att ta 6,20 med en katastrofal uppladdning med ett gäng idioter till funktionärer är helt galet. Att han bara rycker på axlarna och säger att de ska låta en stafett springa, kan nog bara Mondo.
Jag har ju sagt tidigare att han kommer att ta 6,25 förr eller senare. Men han behöver nog någon pressar honom lite. Nu finns det ju ingen konkurrens. Han tror också Mondo skulle vilja det.

#mondo #mondoduplantis #stavhopp #världsrekord #VM-guld #6,20 #utomjording

Av Pink Ozzy - 20 mars 2022 14:51

Belarus diktator och Putins rövslickare Lukashenka anser att Rysslands diktator och krigshetsare är i bättre form än någonsin och fullständigt förnuftig.
Sådana uttalanden brukar alltid vara en röd varningsflagga.
Varför ska han uttala sig om Putin? Börjar han känna sig obekväm och inte säker på Putin? Eller är det så att Putin inte är vidsina sinnes fulla bruk men att Lukashenka vill ge sken av det? Ja något är det, annars skulle en vettig statsman Sverige uttala sig på detta viset.
Så något är det, vilket vi ju har trott en längre tid. Nu gäller det bara att få slut på dåraktiga diktatorer snabbt. Varken Putin eller Lukashenka platsar på sina positioner om det vore ett ärligt hederligt val. I gen av dom.

Av Pink Ozzy - 20 mars 2022 12:59

Varje år är det samma sak. Hur ont kag än har så måste jag it i trädgården och rensa fjolårets blommor. Jag brukar låta trädgården vara på hösten utan klipper ner allt på våren. Allt förutom äppelträden som får sin omvårdnad på sensommaren.
Tyvärr är tjälen just nu nere på 2 cm. Så arbetet är delvis begränsat, men det gör inget. Finns ändå massor att göra.
Jag funderar om jag ska byta till kortbyxor. Kör ju redan med T-shirt. Grannen kör med täckjacka och mössa. Nåja, vi är alla olika.
Första snödroppar har kommit upp. Men det blir hundratals lökblommor till innan midsommar. Nu börjar en fantastisk tid. Vi får hoppas att det stannar där och att kriget i Ukraina snart är slut och att ukrsinarna kan bygga upp sina hus och trädgårdar igen


Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards