Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under maj 2022

Av Pink Ozzy - 9 maj 2022 13:53

En 24 årig ryska har ihop det med en 58 årig miljonär. Han ser till att diverse surogatmödrar får han sperma och föder hans barn. Detta för att en knäpp 24 åring ska få så många barn hon vill. De har nu 22 barn och siktar på 105 barn. Ren jävla galenskap. Det innebär knappt 14 minuter per barn 24/7. Tar man bort 6 timmar för lite sömn blir det 10 minuter per barn. Detta inkluderar blöjbyten, matning, lek och senare skolarbeten. Visserligen har hon ett antal barnsköterskor, men vilket liv och när tröttnar hon? Detta borde fan vara förbjudet.

Av Pink Ozzy - 8 maj 2022 21:26

När man kollar runt på de sociala medierna. Och det man kan konstatera är att folk gnäller om allt. Nåja, jag också emellanåt.
Det som är oftast på tapeterna är skatter och drivmedelspriserna.
När jag sedan frågar vad vi ska beskatta istället. Då blir det dödstyst. Ingen, jag säger INGEN har något vettigt svar. Därför ger jag här ett förslag för att få in mer skatt för att styra upp drivmedelspriserna eller någon annan vara. Stoppa ROT och RUT- avdragen. Nu hoppar många till av förskräckelse. Men jag har en god orsak till mitt förslag.
Har talat med 4-5 egenföretagare inom snickeri/byggbranschen. Det som framkom i samtliga är att de jobbar ihjäl sig. 12 timmars arbetsdagar och överfulla orderböcker är inte ovanligt utan gällde för samtliga jag pratade med.
Tanken med dessa skatteavdrag var ju för att få igång detta skrå där arbeten saknades i stor utsträckning. Men vi är långt ifrån där numera. Så skippa ROTavdraget. Och eftersom RUTavdragen till stor del används av de besuttna är det lika bra att skippa denna skatteförmån. Skulle någon äldre pensionär med noll på banken ändå har behov av RUT borde det kunna lösas.
Jag vet inte hur mycket staten måste punga ut med , men jag tror att det är en stor summa.

#rut #rot #avdrag #skatt #rotavdrag #rutavdrag

Av Pink Ozzy - 7 maj 2022 12:30

För något år sedan lovade de styrande att kvinnor ska ha ett acceptabelt leverne.
Slut med det nu. Kvinnor måste nära heltäckande kläder och ska inte vistas utanför sitt boende om det inte är nödvändigt.
Innebär att alla länder bör ta sin hand från landet och till att börja med att importera och exportera från landet. Man borde även flyga in över landet och elda upp alla narkotikaodlingar.
Afghanska ledare måste sluta upp att trakassera de afghanska kvinnor.

#afghanistan #kvinnor #kvinnoförtryck #bojkottaafghanistan

Av Pink Ozzy - 7 maj 2022 10:07

Jimmie Åkesson vill att Kakan inte ska gå vara med på Järvaträffen annars kommer inte han.
Ebba Busch vill inte komma till SRs partiledardebatter om hon inte får igenom sina krav.
Men vi lever som tur är i ett fritt land än så länge. Men kommer Busch och Åkesson till makten blir det väl sanning att de bestämmer vad som ska sägas, när det ska sägas och vem som ska säga vad. Nu talar vi brunbruna.
Det är dessa krafter vi måste rösta emot. Vi måste i alla lägen få göra våra egna val. Så om Åkesson och Busch väljer att avstå något, så varsågod.

#jimmieåkesson #ebbabusch #sr #sverigesradio #järvaträffen #valfrihet

Av Pink Ozzy - 6 maj 2022 12:53

Nu har "kraschen" som många talat om kommit. Blir det lugnt i Ukraina och annorstädes kommer börsen kanske igång. Om det dock blir utdraget och kanske ökar i omfattning störtdyker börsen ännu mer.
Jodå jag ligger ordentligt back just nu men kommer att sitta still i båten. Kan inte göra annat. USA går ju dåligt också. Jag tror att Trumps alla galenskaper nu resulterar i en kraftig nedgång. Inte bara i USA utan i hela världen. Sen har vi energiproblemet som också smittar av sig på matpriserna.
De som skyller på regeringen visar ju bara hur okunniga och dumma de är. Vi är bara en ytterst liten bricka i det hela och får bara följa med tåget. Vart det nu går. Regeringen kan intet göra åt hela Ryssland/Ukrainasituationen. Innebär att de är låsta vad det gäller mat och drivmedel. OK, de kan sänka momsen och drivmedelsskatten. Men vad hjälper det? Den förlorade skatten måste tas igen på annat håll. Och då frågar jag dig varifrån de ska ta dessa pengar?

#staten #börsen #regeringen #skatt #drivmedelsskatt #moms #matpriser #drivmedelspriser #putin #ryssland #ukraina #energi #börskrasch #sittstillibåten

Av Pink Ozzy - 6 maj 2022 10:02

Hur tänkte regeringen egentligen? Vi har fast pris på elen och har haft så under många år. Det har bidragit till att vi har haft ett bra elpris under det senaste året.
Ändå får vi 4000 kr från staten. Visst, jag tackar och tar emot, men känner att de pengar kanske hade gjort mer nytta för dom som hade rörligt pris.
Å andra sidan är det också rättvist. Varför ska bara dom få pengar som varit giriga och under en period haft ett lägre elpris än vi med fast pris.
Ja, det är inte lätt att göra Alla till lags.

#elpris #elprisrabatten

Av Pink Ozzy - 5 maj 2022 13:43

Nu räcker det. Kan ingen gå stopp på Putin och Ryssland? Först kriget mot Ukraina, sen hot ifall Sverige ansöker till NATO. Därefter lögnaktiga affischer om bl a Astrid Lindgren och Bergman m fl.
Och nu ryktas det om att nästa steg kan vara felaktigs och lögnaktiga dokument av olika slag.
Spelar ingen roll längre vad ryssarna skriver eller säger. Det mesta är lögn. Eller rättare sagt ALLT är lögn. Känns på något sätt ovärdigt en statsman att ljuga om allt. Går ju inte att lita på nån i detta land. Ryssland är precis som t ex Nordkorea. Man säger det man ska säga inte det man vill säga. Fy fan för Ryssland. Se till att varken köpa eller sälja något till fom under många år. Inte ens en gaspust ska komma därifrån. Inte olja heller. Den ryska kaviaren kan Putin stoppa där solen aldrig skiner.
Nej nu räcker det. Jag är förbannad. Att skjuta sönder ett helt land. Hus, infrastruktur, kyrkor, sjukhus, skolor. Inget tycks vara heligt i detta land som kallar sig kommunistiskt. Finns ingen kommunism i det. Detta är ten och skär mord och brottslig verksamhet.

#putin #ryssland #krig #kommunism #ukraina #mord #brottsligverksamhet #nordkorea #bojkottaryssland #putinäringenlandsfader

Av Pink Ozzy - 4 maj 2022 16:48

Vad är nu detta? Ryssland utmålar ett antal kända svenskar som nazister. Detta trots att flertalet är döda, som t ex Astrid Lindgren.
Var går ryssarna allt ifrån? De har ett krig mot Ukraina, inga pengar och snart ingen mat på bordet och så sätter dom upp affischer om gamla svenskar. Skäms Putin, skäms Ryssland. Vi kanske ska tala lite Lenin, Stalin m f........

#putin #ryssland #nazister #kändasvenskar #astridlindgren #krig #ukraina #rysslandikonkurs

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards