Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under april 2023

Av Pink Ozzy - 17 april 2023 09:27

Är det inte fantastiskt? Vi har haft höga elpriser till och från och nu visar det sig qtt ägarna fått utdelningar i miljonklassen. Vilka är då ägarna? Jo, allt som oftast är kommunerna inblandade och kammar hem utdelningar i 100-miljonersklassen. Snacka om osmaklig.

Av Pink Ozzy - 17 april 2023 09:24

Ja, vad ska man säga? Varje gång regeringen öppnar munnen efter valdagen hamnar Sverige i rn allt djupare kris.
Dessförinnan var allt fest och fröjd och alla skulle få det de bad om. Nu är det tvärtom, bara mörker. Man skyller allt på Urkainakriget, som man tydligen inte visste om under valet samt att hela världen är på när in igen lågkonjunktur. Att en sådan skulle komma hade man tydligen inte heller någon aning om.
Det som är konstigt att just lågkonjunkturen och inflationen tycks drabba Sverige mer än andra länder.
Nej mina vänner, trots att vi får det ekonomiskt svårare så är detta ett problem som borgarna gjort värre än det borde vara.
För ett antal år sedan gick Magdalena Andersson ut och sa att Sverige skulle betala av på sina lån i s f att köpa, köpa, köpa. Då skrek de borgerliga partierna ikapp att det var helt fel. Nu är de dock tysta, för var skulle vi stå idag utan Magdalenas förutseende.

Av Pink Ozzy - 16 april 2023 08:56

Har det inte varit cirkus i Stockholm tidigare så blir det väl ni. Tunnelbaneförarna hotar med vild strejk. Innebär att 100.000-tals personer måste gå, cykla, ta bilen eller bussen istället. Det kommer att bli totalt igenproppat. Nästan så man vill åka dit för att se på spektaklet. På morgonen är det ju kö redan långt utanför centrum. Hur ska det bli under en vid strejk och bilarna inte ens kommer in till centrum.
Och vem som har rätt i sakfrågan vill jag inte uttala mig. Har inte läst på. Däremot kan jag väl tycka att det är bättre om vi som land kommer på fötter först innan vi slänger ut pengar till höger och vänster.

Av Pink Ozzy - 15 april 2023 12:26

Filip hammar sa i frågeprogrammet Alla mot Alla att Rod Stewart hade frågat honom om han ville spela fotboll. Som alla vet är Roddan ett stort fotbollsfan av bl a Celtic.
Och vad gör Filip då? HAN TACKAR NEJ!
Är han helt galen? Om jag skulle ha 2 brutna ben hade jag inte tackat nej till Roddan. Det är ju hädelse? Hur kan du? Har pengarna stigit dig åt huvudet? Jag trodde inte att det fanns sådant folk som nobbar en fotbollsmatch med Roddan.

Av Pink Ozzy - 13 april 2023 08:51

Det är många som skäller på invandrare, så även jag ibland. Det beror på att vi har 2 grupper. De som inte vill anpassa sig och de som vill. Idag träffade jag en via telefon som verkligen ville och därför kunde sitt jobb kanonbra. Jag hade deklarationsfrågor och han kunde allt som om han inte gjort annat i sitt unga liv. Inte en enda tvekan. Han förstod mina dumma frågor klockrent. Honom hade jag gärna bjudit på en pilsner för hans kunnande och trevliga bemötande. Jag minns inte vad han hette men tror det var David. Om du känns vid dig så sträck på dig. Du gjorde min dag.

Av Pink Ozzy - 12 april 2023 18:27

Alla mot Alla är ett program där allt från innehål till programledarna är Fhilip och Fredrik. Men så undrar jag vad det är för fel på Fredrik som inte underbett helt program kan hålla sig från att göra sexistiska anspelningar. Det är kukar, förhud, fittor o l hela tiden. Verkar nästan som om Fredrik, trots alla miljoner, har ett sexuellt behov av att framhålla att han får säga så för mamma.
Nej du Fredrik, väx upp!

Av Pink Ozzy - 12 april 2023 17:49

Först så ser en regering till att införa en skatt på plastpåsar som i förlängningen ger pengar till miljövård, då kommer nästa regering och ska ta bort skatten. Varför? Regeringen har ju redan bevisat att de är miljöfientliga. Nu har de ju verkligen visat vad de går för. De fullständigt skiter i miljön, de skiter i våra barn och barnbarn.
Måtte jag slippa möta Kristersson och Busch i ett samtal. Jag hoppas denna regering faller som en sten smart. Bryr man sig så lite om miljö och klimat är man inte värdig att ens tvätta toaletterna i riksdagshuset.

Av Pink Ozzy - 11 april 2023 12:28

Vad håller Nordea på med egentligen. Jag började ca 11,15 att ringa till Nordea och hamnade nånstans som nummer 600 nånting. Med de drygt 400 "kundservicemotarbetare" som de säger finns tillgängliga. När jag väl kom fram kunde inte hen lösa problemet utan kopplade mig vidare. Detta efter ca 30 minuters väntan. 

Jag sitter nu fortfarande och väntar och har gjort så i ytterligare 44 minuter. Under denna tid har ingen hört av sig. Tog då frugans telefon och provade och ringde kundtjänst igen och kom av någon anledning in som nummer 9 (!). Efter nu 18 minuter har jag hamnat som nummer 7. Hur länge till ska jag vänta????

År detta verkligen något de får kalla för kundservice ?? Nej, det är falsk marknadsföring. Nordbanken har inte fattat att detta är en tjänst som de tar betalt för genom räntor i olika former. Så egentligen borde man ju kunna anmäla dom till ARN. Under tiden jag skrivit det här har jag hamnat på plats 6. Den andra telefonen är uppe på 55 minuter . Jag misstänker starkt att Nordea har en telefon i ett tomt rum dit dom skickar alla frågor de inte klarar av och besvara. 


Detta är stor skam att Nordea har en så usel kundtjänst. Sparka ut dom och anställ folk som klara sitt arbete. Innebär också chefer som inte kan få fart på kön.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards