Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 4 maj 2023

Av Pink Ozzy - 4 maj 2023 19:13

Sedan Hammarby fick flytta från Söderstadion till Tele 2 arena (Söderstadium 2.0) så har fotbollen i Sverige förändrats. Med Hammarbys stora publiksiffror har andra klubbar följd efter och Malmö och AIK, p g a större arenor fått större publiksiffror. Men inte bara det. Nu sjunger alla sitt lags inmarschlåt och har stora tifon mm.
Ökade publiksiffror ger också klirr i kassan och bättre spelare och ännu bättre fotboll.
Dessutom har alle de utländska och migrerade spelarna bidragit till bättre fotboll.
MEN kära fans. Ni bidrar inte ett dugg till er klubbs kassa om ni dräller till det med smällare och annat skit. Då är ni bara en kostnad och kan lija gärna stanna hemma.
Heja Bajen.

Av Pink Ozzy - 4 maj 2023 15:16

Har nu flera dagar besökt stora inomhuscentrum . De är nästan som mindre städer. De rymmer i stort vartenda märke som finns. Allt från Clas Ohlsson till den flottaste butiquen. Folk flanerar precis som man gjorde förr, fast då var det utomhus. Och det är dit jag vill komma. Hur många städer har förlorat sin charm för att affärerna försvunnit. Och så trevligt det var på den tiden. Nu är det bara varmt och svettigt.

Av Pink Ozzy - 4 maj 2023 09:20

Ja, den överskriften fick jag till riktigt bra.
Men jag såg ett program om klimataktivister. Riktiga stollar tycker jag. Att sätta sig på vägar, skidspår mm eller limma fast sig på vägarna är idioti och ger dessa klimatgrupper bara dålig reklam.
Jag fattar inte att dom inte förstår detta. Blir jag stoppat av klimataktivister skulle jag bara bli negativt inställt mot dom. För mig är det ett gäng arbetslösa som inte har nåt annat att göra än att jävlas med folk och inte några som i själen är gör ett bättre klimat.

Av Pink Ozzy - 4 maj 2023 09:02

I södra Europa är det redan mycket varmt och varmare blir det. Skogsbränder kommer återigen att härja och förstöra fina landskap. Sjöar kommer att bara bli mindre och mindre och värmen bara öka och öka. Snart saknas det vatten i hela södra Europa.
Vad ska folk göra? Jo,de kommer att flytta norrut. Så inom 10 år kommer det att finnas en hel del klimatflyktingar i Sverige. Lika bra att lära sig lite italienska och spanska t ex.
Att inte folk och regeringar i världen börjar fatta nånting. Men snart sprider sig torkan och värmen men då är det försent. Och det kommer att bli försent eftersom man inte bryr sig. Men köper sig ett rent samvete genom att t ex sopsortering, men det räcker ju inte. Jag återkommer om detta....

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards