Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 18 maj 2023

Av Pink Ozzy - 18 maj 2023 11:45

Denna regering har flera gånger visat att de är miljömotståndare. Visserligen har de nu givit tillstånd att bygga 100 vindkraftverk, men det räcker ju inte på långa vägar. Reduktionsplikten måste upp till minst dagens nivå. Det är inget att snacka om. Det gäller våra barn och barnbarns hälsa och miljö.
Dessutom måste vi ha folk inom EU vars största uppgift är att kräva hårdare miljölagstiftning inom EU. Kostar det så får det väl göra det. Vi har ingen tid att förlora. Om 75 år är våra barnbarn mellan 80 och 90 år. Om vi fortsätter som idag står Stockholms stadshus i vatten. Hag tror att havet kommer att stiga minst 2 Meyer. Luften kan de inte andas utan ansiktsdkydd. Solen bränner från himlen och regn saknas. Naturkatastrofer sker på helt nya platser och med en enorm kraft. Flyktingar kommer att finnas vid varenda gräns.
Om denna regering går fortsätta får våra barnbarn ett helvete. Ändra kurs NU !

Av Pink Ozzy - 18 maj 2023 11:09

Jag har sagt det tidigare. Jag har inte haft mycket till övers för Bianca Ingrosso. MEN, jag tar tillbaka allt efter att ha sett Imperium Bianca, eller vad det nu hette.
För det första tycker jag bara synd om de haters/troll som skriver riktigt elaka saker om henne. Det är ten och skär avundsjuka för att hon har lyckats. Jag skulle kunna jämföra henne med t ex Zlatan. Bägge gör det de är bra på maximalt under den korta tid de kan. Zlatan är ju inte den han var och Bianca kommer nog inte att fota sig som nu.
Zlatan lever på sin kropp, sina ben och sin smartness på plan. Bianca lever egentligen på samma sak. Vad är skillnaden? Alla älskar Zlatan, men ett antal haters/troll hatar Bianca. Det är egentligen sjukt. Helt sjukt.
Bianca gör det hon älskar rakt igenom. Smink.och sånt. Personligen gillar jag mer de osminkade tjejerna, men det är ju min egen tanke.
Bianca ger massor av arbetstillfällen. Undra egentligen hur många som lever p g a hennes varumärke. Många är det.
När man ser programmet ser man också hajarna som inte lever p g a henne utan av henne. Det känns som om hon utnyttjas.
Samtidigt ser man smartheten hos tjejen. Det hon visar upp för sina medarbetare tycks allt som oftast vara det som sedan slår. Hon har sinne för den skönhet hennes produkter ger.
MEN, jag är lite rädd om henne. Hon tycks leva med jobbet 24/7. Det borde finnas dagar där ledningen bestämmer att " idag går du hen och är ledig minst ett dygn. Roa dig, gå på spa , vila, kolla på film, ät en god middag med vänner men tänk inte på jobbet". För om hon fortsätter i den takt hon håller nu så går hon snart rätt in i väggen. Hon MÅSTE ta ledigt. Hon får inte bära allt på sina axlar. Och vill hon ut och äta ställer jag gärna upp. Jag är så gammal och lite överviktig så att inte ens en paparazzi kan tro att vi har nåt ihop, men det vore kul att prata med en smart tjej, dom vänner. Och att äta med mig kanske är det hon behöver för jag vet inte ett smack om det tjejerna har på sig så det temat kan hon helt glömma för en stund.
Hur som helst, ni haters/troll ge er! Ni är bara så jävla avundsjuka på att hon är snygg (även om det inte riktigt är min typ) och tjänar pengar på att jobba häcken av sig. Ni är fega losers . Stäng av datorn, se er i spegel så ser nu att ni troligen är mil från Bianca. Så låt henne vara . Visar att ni inte är nättroll utan nån som respekterar folk som inte är som ni.
Och vill ni hata nån på nätet så kör på mig på den här bloggen.
Lycka till #bianca #ingrosso .
#avundsjuk #nättroll #respekt #vila #duärbra

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards