Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 28 maj 2023

Av Pink Ozzy - 28 maj 2023 14:34

Varför har vi och betalar för FN, EU och NATO?
Vi börjar ned NATO. Här har vi en grupp länder och så stoppas de att ta in nya länder av ett land, Turkiet. Ett land som också vill stå på god fot med NATOs motståndare Ryssland? Nåja Ungern är väl heller inte så förtjust i att Sverige går med, med det ska inte hänga på dessa länders "privata" åsikter. Det ska väl räcka med ett majoritetsbeslut? Om det inte passar för någon får väl det landet kliva av!
Sen har vi EU. Vad gör dom för nytta mer än bestämmer över hur krokig en banan får vara och fördelar pengar de en gång fått in av medlemsländerna. Detta efter att de tagit bort pengar för sina feta löner mm.
Och till sist FN. De tycks inte ens har försökt att få slut på Rysslands makabra angrepp på Ukrainas folk.
Jag undrar vad Sverige får betala till dessa 3 organisationer den dag de kommer in i NATO ? Nej, de får nog visa framfötterna om de ska finnas i framtiden.

Av Pink Ozzy - 28 maj 2023 10:09

Läser om Lets dance igår. Själv har jag slutat titta för många år sedan.
Jen tydligen dök det upp såna där "rädda våtmarker"- typer igen. Vad tror dom egentligen de uppnår? Ja, de tror nog att de omvänder hela Sverige, vilket de också gör. Men jag tror inte att de omvandlar dom på det sätt de tror. Jag tror att de får varenda kotte som tittar på programmet emot sig.
De ställer hela tiden till det på ställen där de hatas för det de gör. Detsamma gäller t ex morgontrafiken i Stockholm. Jag har kört E4/E20 några gånger nu och skulle bli vansinnig om jag visste att det längre fram satt några virrpannor och stoppade upp trafiken.
Jag säger bara skifta strategi eller hopp från en bro. Ni gör ingen glad och går ingen över på er sida förutom fler virrpannor.

Av Pink Ozzy - 28 maj 2023 08:48

Nu har min okände halvbror och jag var för sig kommit på att vi inte ska ha med varandra att göra mer. Först ska han dock betala en skuld att betala. Vi har i o f s inte setts på ca 30 år så det blir egentligen ingen större skillnad.
Grejen är den att han var och egentligen är min biologiske bror. Men på 70-talet nån gång tyckte vår gemensamma morsa att vi skulle skriva på ett papper där vi gick med på att låta oss adopteras av hennes nya gubbe. Aldrig tänkte jag. Det är mycket skit som han är medansvarig för och dessutom hade jag en pappa. Det räckte för mig. Men hon menar att vi då skulle ärva honom när han dör. Detta gjorde mig ännu mer ovilligt. Det var så cyniskt. En signatur skulle förändra allt i framtiden så jag sa nej till allt
Medan min då lillebror gick med på det. Detta gör i mina ögon honom till min lille halvbror. Jag har kollat upp ifall man kunde avsäga sig hela broderskap, men det går tyvärr inte.
Men betalar han sin lilla skuld kommer vi aldrig mer att kontakta varandra vilket låter skönt. Men fram till dess...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards