Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 14 maj 2023

Av Pink Ozzy - 14 maj 2023 21:10

Såg matchen Bajen -DIF idag på TV. Tt gå dit går ju inte. Dessa smällare och bengaler förstör ju hela matchen. Men vad är det för mening att klaga om vakterna bara står och titta på.
Ta ut dräggen och porta dom hela säsongen. Vi höll se fotboll och inte andas in gifter. Och hur kommer de in på arenan ? Finns det ingen kontroll längre?
Nej, jobba med det så vi vanliga åter kan besöka Tele2-arena.

Av Pink Ozzy - 14 maj 2023 10:42

Jag vet inte om jag ska bli förbannad eller ledsen. Men tittar man lite på röstningen under ESC så fick Finland 12 poäng av Sverige. Däremot fick Sverige 0 poäng av Finland! M a o troligen mygel och Finland borde uteslutas. Det går ju aldrig att sätta i bevis, men det lutar ju helt klart på mygel från Finlands sida.
Finland klagar och tycker att dom borde vunnit eftersom man inte tycker om juryrösterna. Men de borde ju vara tacksamma eftersom den finska juryn uppenbart fuskade. Fy fan så dåligt !
Och vad säger ESCs beslutande organ. Borde inte Finland uteslutas nästa år och t o m strykas i år?

Av Pink Ozzy - 14 maj 2023 10:29

Loreen gör inte sådär jättestort liv av sig dagligdags, men när det är ESC-final är hon på topp. En riktig mästerskapssångerska.
Och såklart att finnarna är dåliga förlorare och menar att de borde vunnit eftersom de fick fler lyssnarröster. Sorgligt. Låten vann p g a att den vände sig till kidsen. En bollibumpalåt. Eller kanske inte ens en låt. Jag trodde att om den inte gjort massvis med PR så hade den kommit på nedre halvan.
Nej, jag unnar verkligen Loreen vinsten. Det finns någon sorts perfektion när Loreen ställer upp. Hon vet vad hon vill och hur hon ska nå dit. Jag önskar henne lycka till framöver och hon får verkligen komma tillbaks till ESC.
I övrigt då? Nåja, hälften av låtarna borde inte ens fått sjunga så hade vi fått 12 låtar värt att lyssna på.
Jag tyckte Belgien och Italiens låtar var starka. Bara som exempel.
Totalt sätt var den äldre moderatorn fantastisk bra. Ljuset var ren katastrof vilket säkert bidrog till att många med migrän och diverse bokstavskombinationer nog inte mådde så bra. En massa blinkningar med ljus i TVn borde förbjudas.
Men jag ser fram emot den dan då fler låtar etsar sig fast i hjärnan. Nu var det mest en sörja av usla låtar och larviga dansnummer med för lite kläder. Jag ser också fram emot kvartsfinaler, semifinaler och en final med absolut max 15 länder.
Men grattis Loreen! Det gjorde du bra, igen.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards