Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 21 maj 2023

Av Pink Ozzy - 21 maj 2023 12:27

Lagom varmt väder med lite skyar och små moln. Perfekt för trädgårdpyssel. Än så länge har vi bara kunnat äta gräslök. Den är enorm. Men det kommer annat också, bara lite senare.
Så i dag är det pysseldag fram till fotbollen på eftermiddagen. Det ska klippas lite här och där. Så jobb finns. Har ju inte börjat måla ännu. I år blir det mycket målning på stege. Inte för att jag är höjdrädd, men jag har blivit lite vinglig och yr generellt. Så det blir spännande.
Ha en bra dag mina vänner.

Av Pink Ozzy - 21 maj 2023 10:03

Läser lite uttalanden från "vår" regering och den ryske utrikesministern Sergej Lavrov och finner att bägge ljuger lika bra. Man lever liksom i en egen värld.
Vad regeringen håller på med vet jag inte. De sa en sak i valet, skriver något annat i ett s k Tidöavtal men gör sedan helg andra saker som antingen inte är så viktiga just nu eller sånt de inte talat om. Dessutom beslutar dom saker som varken pratats om före valet eller på Tidö slott. Man blir bara så less på denna förljugenhet.
Sen har vi herr Lavrov. Han ljuger ju snabbare än en häst travar. Han beskyller NATO-länderna gör det mesta som sker i Ukraina och håller fast vid att det var Ukraina som anföll Ryssland och andra stolliga skrönor.
Jag undrar alltid hur sådana människor är funtade. Vet dom om att dom ljuger eller har dom mågon gorm av diagnos? Nåt fel måste det ju vara däruppe i makttoppen.

Av Pink Ozzy - 21 maj 2023 09:42

Det här håller ju inte längre. Visserligen en lördag nen inga förmildrande omständigheter. Det får inte vara så att idioter kör prick på vanligt folk. Det får inte vara så att det knivskärs på krogen. Det får inte vara så att folk skjuts. Det får inte vara så att kvinnor blir våldtagna eller slagna.
Vad har vi regeringen till för? Se till att detta tar slut. Spärra in folk under låååång tid tills deras hjärnor omprogramerats genom vettig bård och utbildning. Det har ju blivit helt sjukt i vårt samhälle.
Alla har rätt att vistas ute vilken kväll i veckan de vill utan att vara rädd för att något ska hända. Denna regering har ju lovat så mycket mot brottsligheten. Varför gör de inget?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards