Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 3 augusti 2023

Av Pink Ozzy - 3 augusti 2023 11:54

Jaha, nu har även jag fått cancer. Än så länge har de "bara" hittat en i tunntarmen. De ska dock göra en sista undersökning om någon vecka innan de bestämmer vad de ska göra med mig. D v s om de ska operera, ge cellgift eller behandlar på något annat sätt.
Själv sitter jag här i ovisshet. De hittade den i slutet i juni. Då kändes det mycket långt bort, men för var dag som går blir jag mer och mer orolig.
Nästa vecka prov ger svar på den sista pusselbiten. Därefter får jag reda på allt. Men det börjar bli ett helvete att vänta. Det mesta jag äter nu smakar pyton, utom godis, choklad, yoghurt med nyponsoppa och ibland en macka med te. Men de flesta varmrätter nästan äcklar mig.
Har du vart med om cancer så hör gärna av dig.

Av Pink Ozzy - 3 augusti 2023 10:51

Ser just att 36000 ukrainska soldater har tränats av USA. Det förklarar varför det gick i stå när ukrainska motoffensiven skulle ta tillbaka sitt land. Det mesta USA gör har ju varit fel. Här några exempel.
Koreakriget som slutade i en delning
Irankriget som bara ersatte en shah mot abdullor
Irakkriget som ersatte Hussein mot andra galningar
Vietnamnkriget som blev en totalförbud
Afghankriget har man ju inte bara förlorat utan gjort till ett ännu värre land. Främst göt kvinnor.
Andra världskriget gick de in i när nazisterna var totalt tröttkörda och inte flera år tidigare när de visste att det fanns koncentrationsläger. Då är det ju inte så svårt att vinna.
Några exempel bara. Sen sodde de och misshandlade de å det grövsta den amerikanska urbefolkningen på 17 och 80-talet och gör faktiskt fortfarande.
Så inte är det konstigt att det gick åt skogen på senvåren 2023.

Av Pink Ozzy - 3 augusti 2023 10:39

Nu måste SD göra något ordentligt mot packet som kommer med uttalanden som strider mot all vetenskap. Ena dan är Jomshoff igång (se tidigare inlägg) och nu är det Söder som säger att det är pedofili inom pride. M a o är bögar nu också pedofiler. Detta vetenskapliga underlag skulle jag vilja se. Det ska självfallet i te vara något trams som yttersta högern skrivit ihop utan som kommer från från en erkänd vetenskapsman/professor o l. Jag tror inte det finns sådant belägg. Pedofiler finns tyvärr överallt. Skulle t o m kunna förekomma inom Sverigedemokraterna.
Så SD, sluta generalisera så förbannad i allt ni säger. Inget är svart eller vitt. Allt ligger i paletten alla nyanser. Utom möjligen brunskjortorna.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards