Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 18 augusti 2023

Av Pink Ozzy - 18 augusti 2023 13:37

En kvinna rusade tydligen fram med en brandsläckare mot koranbrännare. Då springer polisen fram och övermannar HENNE. Fattar polisen ingenting? Det går ju att t ex blunda. Varför försvarar svensk polis en irakisk koranbrännare? Säg upp er. Ni älskas inte av den svenska allmänheten om ni försvarar hets mot religioner och respekterar inte religionsfrihet. Fy fan säger jag.

Av Pink Ozzy - 18 augusti 2023 13:32

Nu säger man från norskt håll att det norska landslaget i ishockey läggs ner. Hade dom nåt landslaget överhuvudtaget? Det visste jag inte. Vore bättre de la ner hela skidlandslaget.

Av Pink Ozzy - 18 augusti 2023 10:55

Sitter ute på altan. Allt är tyst. Bara någon enstaka bil smyger förbi i 30-zonen. Jag har väl ca grannhuset omkring mig, men ingen säger eller gör något.
Så är det i en äldre bebyggelse med hus från 60 och 70-talet. Antingen är det pensionärer som tyst sitter och dricker sitt kaffe eller så är det yngre familjer där barnen går i skolan och föräldrarna jobbar.
Nåja, det blir väl lite mer liv i helgen när gräsklippare och häcksaxar kommer igång och lördagskvällen avslutas med en middag med vin.

Av Pink Ozzy - 18 augusti 2023 10:49

Nu har det hänt. Men inte från något parti man skulle kunna förvänta sig det utan från Liberalerna. Numera ska inte liberaler prata med media. Vad är detta för diktaturfasoner? Helt olagligt dessutom. Varje ledamot av riksdagen är framröstad av en valkrets och för sin egen talan. Hen har blivit framröstad för det HEN sagt inför valet. Skulle alla tycka och tänka lika skulle det ju räcka med en person per parti som har ett visst värde beroende på valresultat. Egentligen en bra idé eftersom vi skulle spara många miljoner på detta.
Nu är frågan om L ligger till höger om SD. Detta inte enbart med tanke på ovan beskrivet utan även med tanke på de uttalanden andra liberaler gjort. Man kan inte ta tillbaka det man sagt. Det finns där. Tar någon tillbaka något är det fortfarande så hen tänker. Så nu skulle vän av ordning få någon sann liberal att svara på detta inlägg.

Av Pink Ozzy - 18 augusti 2023 10:22

Nej nu räcker det!
Vad händer och vad gör regeringen? Absolut ingenting. Här följer några exempel.
- Drivmedelspriset skjuter i höjden. Regeringen avstår inte en del av drivmedelsskatten som de själva krävde i opposition. De tjänar ju multimedia på denna smygskatt
- Elpriset stiger och regeringen stoppar inte eländet.
- Matpriserna stiger fritt så våra fattigaste inte ens kan ställa mat på bordet utan barnen måste äta sig mätta i skolan.
- Regeringen tillåter fortfarande koranbränning. Ska IS göra något terrordåd gör det då mot landets regering och inte mot vanligt folk.
- Regeringens flathet har gjort Sverige till ett land man inte vill besöka. T o m flyktingarna börjar fly från Sverige.
- Gängen har man inte lyckats göra något åt. Det visar ju dagliga skjutningar.
- Sverige har nu satt kod 4 vad det gäller säkerhet. Eller ska vi kanske säga osäkerhet. Men det är väl bara att invänta ett terrordåd eller fler...
- Sverige ledsen av SD och inte av marionetten Ulf Kristersson
- Ulf Kristersson har inte lyckats få med Sverige i NATO.
Jag slutar här, men skulle kunna hålla på länge än.
Och vad gör vänsterblocket? Ingenting just nu. De behöver ju inte. De blåbruna gör bort sig så bra själva.
Nej Byt regering nu!

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards