Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 16 augusti 2023

Av Pink Ozzy - 16 augusti 2023 10:31

Donald Trump åtalas nu på en rad punkter, men jag tror att han tyvärr klarar sig. Han kommer nu att förlänga processen gång på gång med diverse teknikaliteter till efter nästa val. Då hoppas han att han själv sitter där som president och kan se till att han benådas på alla punkter.
Donald Trump är en gangster, men en smart en. Tillsammans med sin stab av lojala advokater kommer han att reda ut den här stormen. Tyvärr kommer vi nog inte gå nöjet att se honom bakom lås och bom.

Av Pink Ozzy - 16 augusti 2023 09:26

Det dök upp nån kuf på Allsångsscenens sista kväll. Jag frågade frugan direkt vad det var för fel på honom. Jag hade aldrig sett eller hört honom tidigare och förstod inte heller vad han hade där att göra. Han fick spattiga rörelser och stela underliga rörelser redan under hans egen sång. När han pratade med Pernilla kändes det väldigt konstigt och jag tyckte det mest var pinsamt. Hag ropade rakt ut till TVn "Men ta ut honom, det är ju något sjukt med honom". Men ingenting gjordes. Han fick intervjuas klart och dessutom komma in till en allsång. Jag tänkte att "va fan håller dom på med? Här händer det något". Just som jag säger det faller han tydligen ihop. Troligen en blandning av stress, TV och mycket publik.
Då ställer jag mig frågan, har inte SVT en "second"? Ja en sån där boxarna har för att se om deras adept kan gå en rond till. Detta var rent ut sagt klantigt och drog ner helheten till ett ganska dåligt sista program.

Av Pink Ozzy - 16 augusti 2023 09:14

Jomshof har ett flertal gånger uttalat sig ytterst olämpligt och försökt göra koranbränningar som något som är var och ens ensak och ska sa vara mm.
Nu går vänsterflygeln vidare och vill ha bort Jomshof som justitieutskottets ordförande. En självklarhet med hans människosyn och syn på religionsfrihet.
Den mannen måste bort! Men då träder Billström in, vilket han ofta får göra för qtt halla statsministern vit och fläckfri. Han säger att anmälan av Jomshof är trams. Så inte nog med att den ene nedvärderar andra religioner så kommer den snsre och nedvärderar 50% av riksdagen.
Vad är det egentligen för regering vi har? De lyckas ju med just ingenting av allt de utlovar, utom att försvara varandras klantiga uttalanden.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards