Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 14 augusti 2023

Av Pink Ozzy - 14 augusti 2023 10:20

Förr i tiden sa man att Sveriges beredskap var god. Det gäller dock inte längre med en handlingsförlamad regering som måste fråga SD om lov inför varje beslut.
Se vad som händer nu. Sverige har blivit ett osäkrare land att leva i. Varför då? Jo, för i Sverige är det lagligt att bränna koraner. Vi har ju vår yttrandefrihet. Vad är det för yttrandefrihet som låter danskar och irakier bränna koraner så att omvärlden ser ner på oss.
Då kanske du tycker som jag att det vore enkelt att förbjuds denna bränning. Men icke. Anledningen är att SD tycker att inga islamister ska tala om för Sverige vad Sverige ska göra. Vilket skitsnack! Minst 80% av i Sverige boende vill nog att det ska vara förbud på koranbränningar. Så lille Kristersson kan inte få igenom detta utan att fråga det röda blocket vilket vore till att be om bråk med SD och riskera ett omval som de blåbruna garanterat förlorar. Och MAKT är det enda Lill-Uffe längtar efter. Sen spelandet ingen roll om andra länder anser oss vara ett osäkrare land eller om det kanske kommer att ske ett terrordåd i närtid. För det ska ni bara räkna med. Islamisterna letar nog bara efter en dåre som är villig att sprida sitt lekamen över t ex Stureplan eller T-Centralen.
Så vi lär nog leva med att vara ett osäkert skitland så länge inte Lill-Uffe fattar att hans makaber måste stå efter Sveriges väl och ve. Fram till dess är Sveriges beredskap usel.

Av Pink Ozzy - 14 augusti 2023 10:05

Har under morgonen gått igenom mina journaler ca 5 år tillbaka och blir förbannad och ledsen. 3 sjukdomar har gått som en röd tråd genom 5 års journaler. Varför i he-vete har man inte gjort något åt det? Att bara förskriva fler och starkare piller löser inga problem. Min rygg t ex , den hade de ju kunnat fixa för minst 10 år sedan. Detsamma gäller prostataeländet. Men nej, NU ska dom böra med prostatan när det är betydligt mer att göra än för några år sedan. Detsamma gäller ryggen . Nu när den är totalt förstörd så funderar de inte ens på att göra det. De vill att jag ska gå ner till 90 kg. En i praktiken omöjlighet eftersom ryggvärk i stort sätt omöjliggör längre promenader än 5-10 minuter om jag inte tar Okisodon och liknande tabletter. Jag fick också reda på att jag har 2 sjukdomar jag inte har. Bipolär skrev en gammal läkare i journalen för över 10 år sedan. Detta fick jag reda på i somras. Men flera läkare därefter har därefter sagt att det är helt fel och även tagit bort Litzium efter ca 3 veckor. Men det lite roliga är att de nu när de utreder min cancer kommit på att jag har ÄGGSTOCKSCANCER! Hur kan en man ha äggstockscancer?
Så generellt skulle jag säga att läs inte dina journaler om du inte absolut måste. Vet du om en del av dina sjukdomar får du fler och ser du att du sökt för någonting blir du bara arg för att ingen gjort något.

Av Pink Ozzy - 14 augusti 2023 09:03

När jag arbetade på en skola fick man ofta höra att "hen har ju diagnoser" från föräldrar och lärare. Jag var lite emot den beskrivningen eftersom t ex ADHD, ADD och allt vad de heter visserligen är diagnoser, men borde kunna framföras på ett bättre sätt. För enligt mig så är väl allt läkarna hittar diagnoser.
Och nu fick jag vatten på min kvarn. Jag gick in och kollade min journal på 1177 vilket är ganska enkelt. Enligt den har jag 123 diagnoser varav minst 3 är helt fel. Och då kanske du tror att de bara kan tas bort. Icke sa Nicke. De förföljer dig hela livet.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards