Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 25 augusti 2023

Av Pink Ozzy - 25 augusti 2023 19:23

Idag var det en riktig trist dag. Det har regnat från 8,30 i morse men det har inte berikat vår jord med mer än 1 mm. Så att göra någonting ute fanns ju inte på schemat. Så det blev till att fixa till den nya datorn. Men det är sjukt mycket jobb att göra.
Dessutom har jag väntat hela dan på ett svar från sjukhuset angående min cancer.
Så det är inte svårt att få denna dag till en trist dag.

Av Pink Ozzy - 25 augusti 2023 19:18

Nu har det hänt. Mikael Ymer har äntligen fattat ett vettigt beslut. Han ska sluta med tennis. Äntligen slipper vi höra en massa skit från en medelmåttig dopad (?) tennisspelare som inte kunde göra en så enkel sak som att uppföra sig.
Tack Mikael nu slipper vi förhoppningsvis se och höra dig framöver.

Av Pink Ozzy - 25 augusti 2023 15:20

Justitieminister Gunnar Strömmer bryr sig inte om Sverige. Principer går före vanligt folkvett. Danmark har nu en lag emot koranbränningar, men Strömmer sätter sig på tvären. Blir det ett terrorbrott mot Sverige hoppas jag verkligen att han är den som sitter närmast bomben. Det är ju fördjävligt att principer och maktfullkomlighet ska gå före folks bästa.
Gunnar Strömmer är en riktig såskopp.

Av Pink Ozzy - 25 augusti 2023 14:18

Nu tycks några gnälla över den stora löneskillnader inom svensk friidrott. Konstigt? Nej, jag tycker inte det. Det är hela tiden frågan om tillgång och efterfrågan. Tillgången på Mondo Duplantis är bara en. Tillgången på t ex killar som presterar som Gabriel Wallmark i världen är obegränsad. Nej, jag vill inte vara elak men läget är så.
Då kanske du kan räkna ut själv var man får tillbaka sina satsade reklampengar snabbast. Mondo så klart. Vart han än åker är det fulla läktare, TV på plats och en leende Mondo som gör att det kittlar i maggropen så fort han står på ansatsbanan. Det kanske dröjer 2 tävlingar innan en sponsor fått tillbaka pengarna p g a ökade köp.
Om vi ni tar Gabriel Wallmark igen som exempel. Med honom på affischerna så drar det ju inte en kotte i t ex Europa. Så därför får han inte några feta reklamkontrakt. Inte heller ringer det någon europeisk arena och erbjuder honom pengar bara han kommer och ställer upp.
Sen kan ju folk tycka och tänka vad dom vill. Är du ett unikum tjänar du pengar. Tänk på musik eller film. Vilka tjänar pengar där?

Av Pink Ozzy - 25 augusti 2023 09:47

Ringde till sjukhuset i morse redan. Igår hade de någon form av konferens om bl a mitt fall. Jag vet att jag har cancer, bara inte i vilken omfattning och vad de ska göra åt det. DET ÄR DET JAG VILL VETA. Sjuksköterskan jag träffade visst ingenting, vilket är förståeligt eftersom de inte hade fört in någonting i min journal ännu.
Så nu är det bara att vänta på att telefonen ringer. Förhoppningsvis idag så jag slipper vänta över hela helgen. Orkar just nu inte göra nånting. Vara sitter och väntar. Irriterande.

Av Pink Ozzy - 25 augusti 2023 09:42

Ser nån minut där Trump uttalar sig om valet, att det var riggat, att det var första gången i USAs historia, bla, bla, bla. Är han verkligen frisk? De enda som brukar tjata på det sättet är ledare från nån bananrepublik men aldrig från en stormakt.
Den här mannen gör dig nog bäst i ett fängelse. Han har ju storhetsvansinne. Öåt honom bara inte bli president. Han ich Putin är mer än vår värld klarar av.

Av Pink Ozzy - 25 augusti 2023 08:40

Är verkligen Wagnergruppens ledare Prigozjin död? Ryssarna har inte kunnat visa något som styrker det. Vem säger att de inte stoppat in andra människor i planet och sen lagt in en på tok för stor bomb i planet så att de som var i planet inte gick att identifiera? Vad är det som säger att Prigozjin var på planet och inte några lik och att Prigozjin blåst Putin? Varför skulle Prigozjin bege sig till lejonets kula Moskva? I så fall är han ju dummare än jag trott.
Ja, det ska bli spännande att se fortsättningen på denna historia.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards