Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 7 augusti 2023

Av Pink Ozzy - 7 augusti 2023 10:34

Jag minns en tid, inte så länge sedan när vi satt och chippade efter luft. Tempen var på 28 grader och solen gassade. Själv led jag. Jag gillar solen... på t ex Kanarieöarna, men inte till vardags när jag vill vara på tomten och pyssla med växter eller måla nån vägg eller staket. Då tar jag gärna emot ett blandat.väder mellan 18 och 23 grader. Dessutom vissa dagar utan regn. Men nu har det varit lite för mycket av det ovissa. Jag gillar inte "på eftermiddagen eventuellt enstaka skurar" . Går inte att måla med dom förutsättningar. Men, men vädret kan vi inte göra något åt, bara anpassa oss till.
Men det är också lite svårt när det kommer FÖR mycket regn så alla tomatkrukor är överfulla. Risken för dålig tomatskörd är nu överhängande.

Av Pink Ozzy - 7 augusti 2023 09:58

Sorry Megan, but we swedes was better this time. But I like you. You say and do what you standing for. We both hate Trump and everything he stands for. That you like girls is no problem for me. I do that to.
I have followed you for some years now and like your stile. Think if more people did that. That whould maybe be a wonderfull world.
Ok, say hello to your team and tell them that I like them to. You will come back next time.
Hope you will have a very fine life. And continue hateing Trump. He is an ashole.

Av Pink Ozzy - 7 augusti 2023 09:35

Vilken natt vi hade! Kollade just på radar och såg att det nu blixtrar från Stockholms norra ände ända upp mot Umeå som tycks få detta väder under dagen.
Jag har aldrig varit med om ett sådant åskväder där jag har varit. Dock har jag sett det 2 gånger på avstånd.
I natt snackar vi om sekunder mellan blixtarna. Och ser man att toafönstret lyser upp och smällen hörs omgående genom ventilationsröret förhåller man sig ganska lugn. Inget stoj och stim, utan man tittar bara på skådespelet och hoppas det drar vidare utan skador.
Räcker med det som drog över oss för drygt 40 år sedan. Vi hade en friggebod hos svärföräldrarna och vaknade av åskan. Jag ställde mig i en litet köksfönster. Klockan var mellan 5 och 6. Plötsligt small det till samtidigt som himlen lös upp. Proppskåpet med 4 proppar gick sönder . Likaså spisen med 2 plattor. Ett myggnät fastsatt med gäftstift satt i fönstret. 1 häftstift flög ur väggen och studsade mot min kind. Då var man inte kaxig precis.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards