Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 24 augusti 2023

Av Pink Ozzy - 24 augusti 2023 12:53

Jobbade några år på en skola eftersom jag inte orkade med stressen från jobbet jag hade. Så jag började på en skola och hade tydligen ett antal skärmdumpar sparade från en tid då jag arbetade i skolan. Nu i efterhand ser man vad lögner kan göra och hur svansen hänger på utan att ta reda på fakta. Det mesta var ju ren och skär lögn. Här trodde mamman GN blind på sitt barn med diverse diagnoser. Då hänger MV,KP,LE,CL,LL,IS,BS m fl på utan bakgrundsfakta. Om detta vore sant kunde jag nästan ta Puhin i hand.
Ska sägas att det resulterade i ett samtal med Rektorn som var min chef. Vad som sas är våg ensak. Vidare kom kommunens skolchef på besök och inte heller där fick hon mågot gehör. Då gick det vidare till skolinspektionen och polisen och inte heller där hade hon någon tur.
Ska kanske tillägga att en annan dam också gjorde en polisanmälan. Ja, själva anmälan var avklarat på 2 minuter. Sen hade vi ett mycket trevligt samtal om hur man sköter barn, behandlar barn, lär ut till barn o s v. Det var kul att läsa hennes fb-sida innan jag blockerades. Hon ville väl inte att jag läste hennes lögner mer. En gång skrev hon t ex ätandet är högst obehagligt att behöva konfrontera denna person som inte bara har kränkt vår son, och som vice har haft många samtal med tidigare. Det var inte många samtal. Vi hade fullt upp allihop. Pratade vi så var det då aldrig jag som fick på nöten utan tvärtom. Ibland blev det också mycket trevliga samtal om tid fanns.
Den tiden som nu är förbi sedan länge var mycket kul tills vi fick vår femte rektor. All personal skulle ha en timmes samtal med henne. Efter ca 20 minuter slog jag ihop mina papper och sa upp mig på direkten. Teltorn dtod kvar som förstenad och fick inte ur sig ett ord innan jag var borta.
Jag får nu lite mindre i pension än om jag hade jobbat fullt ut på jobbet innan pensionen, men det var det värd. Jag träffade så mång trevliga barn och föräldrar. De som ovan kan jag räkna ut på ena handen fingrar. Men de tog mycket energi.
Ska du börja på en skola så var medveten att det finns busiga barn, men vad värre är idiotiska föräldrar ofta med låg IQ och dålig självkänsla. De lider av mindervärdeskomplex och kan därför inte förstå en del saker utan vill ha en egen agenda. Jag har många gånger propagerat för en föräldrarfri skola , men ser också att vettiga föräldrar är guld värd i skolan. Så det är som rn dans på tunn lina.
Jo en sak till. Om en lärare eller t o m rektorn gjort att fel är det inte ovanligt att de försöker att smutskasta en person somninte är lärare, men ändå är mer allmänbildat än dom själva.

Av Pink Ozzy - 24 augusti 2023 06:23

Att ingen i regeringen har stake nog att driva frågan om koranbränningar. Att inte oppositionen lägger det på riksdagens bord. Kanske går några partier med. V och SD lär ju inte göra det med de övriga....

Och han som bränner. Ja, det har förekommit olika namn på fanskapet. Men nu hissar det sig att han är SDare. Irakier och SDare, hur fan går det ihop?

Vilka stolpskott. Det är sådana som dom som gör att halva världen hatar oss ku och att vi hår betydligt mer osäkert i Stockholm.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards